Brieven van Anne Fonds Leerlingen

Mijn naam is Ezgi en volg een opleiding Techniek en industrie. Het is mijn eerste jaar. Ik ben 15 jaar oud en twee maanden geleden is mijn vader overleden. We hebben het financieel niet zo breed. Ik heb nog een broer en een zus die ook naar school gaan. Mijn zus gaat naar de 11e klas en mijn broer naar de 5e klas.

Het leukst aan school vind ik om iedere dag iets nieuws te leren. Ik houd er niet van om niets te doen. In de toekomst zou ik graag sergeant willen worden en ervoor willen zorgen dat mijn familie van niemand afhankelijk is. Mijn familie heeft er altijd alles voor gedaan om ervoor te zorgen dat ik naar school kan gaan en later zou ik graag iets voor ze terug willen doen.

Het verlies van mijn vader heeft het mij meer kracht gegeven. Vroeger wilde ik ook al studeren, maar mijn visie op het leven is veranderd. Nu wil ik alleen maar meer studeren. Ik wil graag iets betekenen in de maatschappij en daar ga ik mijn best voor doen en hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. Heel erg bedankt hiervoor.

Mihriban

Mijn naam is Mihriban en ik ben 17 jaar oud. Ik volg nu voor het derde jaar de opleiding Techniek en industrie. Ik ben blij verrast dat jullie zelfs benieuwd zijn naar onze studies en toekomst. Ik prijs mezelf erg gelukkig dat ik via jullie een beurs mag ontvangen. Ik hoop de biomedische richting goed af te ronden. Wat de toekomst zal brengen weet ik niet, in eerste instantie wil ik mijn studie goed afronden. Het is iets moois om mensen te kunnen helpen en steunen, ik hoop hetzelfde te kunnen doen. Ik ben iedereen die zich voor ons inzet eeuwig dankbaar.

Feride

Ik heet Feride en ben 16 jaar oud. Ik volg een opleiding Toerisme. Het is mijn tweede jaar.  Wat ik van mijn studie verwacht is dat ik uiteindelijk op een goede plek terecht zal komen. Wat ik in de toekomst het liefst zou willen is kok worden in mijn eigen restaurant. Ik wil één van de beste koks van Turkije worden!

 Sabrin

Mijn naam is Sabrin en ik ben 15 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Techniek en industrie. Allereerst wil ik iedereen bedanken die deze beurs voor mij mogelijk hebben gemaakt. Van mijn opleiding verwacht ik dat het mij een goede en gelukkige toekomst geeft en dat mijn familie trots op me zal zijn. Ik zou graag psycholoog willen worden of begeleider van studenten. Graag zou ik iedereen willen bedanken die werk steekt in het mogelijk maken van deze beurs.

Leyla

Ik heet Leyla en volg een opleiding Techniek en industrie. Het is mijn tweede jaar en ik wil graag mijn huidige studie afronden. En daarna in dezelfde richting doorstuderen op een universiteit en mezelf hierin verder ontwikkelen. Ik wil graag hard werken voor mijn toekomst.

Ebrar

Ik heet Ebrar en volg een opleiding Techniek en industrie. Het is mijn eerste jaar. Ik ben de oudste van het gezin en heb nog een zusje en twee broertjes. Alle kinderen gaan naar school. Behalve mijn jongste broertje. Hij gaat in september naar school. Hij kan niet wachten totdat hij ook mag beginnen en vraagt ons altijd allerlei vragen over school. Mijn moeder is huisvrouw en mijn vader heeft geen vaste baan. Hij wilde graag dat ik een zorgstudie ging volgen. Maar ik heb een andere studierichting toegewezen gekregen. Ik houd van mijn school en docenten. Mijn docenten zeggen dat ik een goede student ben en hebben me geadviseerd een computeropleiding te gaan volgen. Daar heb ik me nu voor opgegeven. Het beroep waar ik het liefst voor zou kiezen is voedingsdeskundige/diëtiste. Want ik ben erg geïnteresseerd in de keuken. Mijn moeder zegt dat ik vroeger naar allerlei kookprogramma’s keek en speelde met keukengerei. Dankzij jullie beurs weet ik zeker dat ik mijn dromen waar kan maken. Ik dank iedereen die deze beurs voor mij mogelijk maakt.

Nilay

Ik heet Nilay en volg een opleiding Toerisme. Het is mijn eerste jaar.Ik wil graag succesvol zijn en dat wil ik ook doorzetten tijdens mijn gehele studietijd. Later zou ik graag mijn eigen zaak willen beginnen.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply